Članarina 2018

Pozdravljeni,

Zamenjali smo koledar z novim in čas je tudi, da se ponovno včlanimo v PD Komenda in posledično tudi v Planinsko zvezo Slovenije.

Letošnje leto se bo članarino lahko poravnalo na dveh tedenskih terminih (do 7.2.2018):

– Uradnih urah PD Komenda vsako sredo od 18-19h

– vsak ponedeljek od 17-18h prav tako v prostorih PD (po predhodnem dogovoru tudi med 18 in 19:30 na plezalni steni v 1. nadstropja Planinskega doma)

Prostori PD Komenda se nahajajo na naslovu Podboršt 7g, Komenda (Pod Planinskim domov) vhod s parkirišča.

Ali

– preko predstavnika PD Komenda, ki vas bo v prihodnjih dneh/tednih obiskal na domu (v kolikor vas ni bilo doma v času obhoda se boste morali oglasiti v prostorih PD Komenda). O končanih obhodih vas bomo obvestili.

V primeru, da ste naš novi član oz. še niste izpolnili pristopne izjave prosimo, da s seboj prinesete izpolnjeno pristopno izjavo, ki jo najdete na povezavi: http://pd-komenda.si/wp/wp-content/uploads/2018/01/PZS_Pristopna-izjava.docx

Nekaj osnovnih informacij o članarini (cenik in ugodnosti) v PD Komenda (PZS) lahko najdete tudi na naslednjih internetnih naslovih:

https://www.pzs.si/vsebina.php?pid=13

https://www.pzs.si/novice.php?pid=12207

 

Prosimo, da članarine ne plačujete preko spleta ali petrolovih bencinskih servisev saj nam s tem povečate količino dela in otežujete vodenje evidenc.

Prav tako članarine članov ŠPO ne bomo pobirali med vodenimi vadbami!

Hvala za razumevanje!

Za morebitne informacije vam je tudi na voljo Luka (031 740 361 ali email: luka.nagode@gmail.com), ki bo za člane ŠPO in PD Komenda srbel za pobiranje članarine in prijavo članstva v letu 2018.

Veliko uspešnih in varnih podvigov v 2018!

Plezajte!